Menu

Første hjemmesejr i efter mod AB Tårnby

image
10. november 2018 kl. 14:40

Kravet var sejr, men det var lettere sagt end gjort. AB Tårnby er ikke noget let mandskab at slå, og det skulle også vise sig kampen blev tæt.

1. halvleg kom godt igang med en stærk start af GVI og gode chancer. Alle mand var klar fra start, og det var modstanderne ikke helt, måske lidt overrasket af den meget lumre eftermiddag i Nymosen. AB Tårnby indstillede sig i starten på kontrastød, hvor hjemmeholdet havde bolden mest. GVI pressede tungt som endte med en scoring efter febrilsk forsvarsspil af Patrick Ehlers. Perfekt start.

Herefter blev kampen mere jævn, med fordeling af chancer, hvor hjemmeholdet havde gode muligheder for at udvide føringen, men hvor AB Tårnby kom tættere på reducering. Holdene gik dog til pausen med 1-0 til hjemmeholdet. En god halvleg af GVI kun skæmmet af en skade til Morten Rasmusen, der måtte udgå.

2. halvleg startede hvor første slap, gode chancer i begge ender, men med et lille overtag til GVI på den konto, blandt andet med et skud på overliggeren. Intensiteten var der, og GVI skal have ros for at sidde tæt, hvilket øgede frustrationen hos udeholdet. En underholdende intens kamp var igang, men der var en stigende fornemmelse af GVI kunne styre den hjem med sejr. Det blev der dig lavet om på et kvarter før tid, med Lasse G's andet gule kort. Udvisning.

Heldigvis formåede AB Tårnby aldrig at udnytte flertallet på banen, ikke mindst pga en konverteret indsats af GVI's 10 kæmpende. En fortjent sejr til GVI, og nu kan der kigges opad i tabellen igen. Det skal følges op på lørdag med endnu en hjemmekamp mod B1908.