Menu

Nulløsning i sæsonens første hjemmekamp

image
10. november 2018 kl. 14:24

Med 120 pokalminutter benene fra tirsdag aften i Smørum og en karantæneramt Simon Raahave, så kunne sæsonens første hjemmekamp mod Vanløse på forhånd ligne en svær opgave. Og det blev det også, og det hele endte 0-0 i et meget jævnbyrdigt opgør.

Vanløse var trods det ikke kommet til Nymosen for at sætte sig hårdt på kampen. GVI’s DS-drenge ville i hvert fald ikke overgive initiativet frivilligt. Det førte til en meget lige første halvfarlig som desværre for de mange fremmødte tilskuere i Nymosen også var chancefattig. Pausefløjt og 0-0 var en naturlig konsekvens.

Langt henad vejen var status den samme i anden halvleg. Mest iøjnefaldende for GVI var Matin og Oliver Østgaard som begge dygtigt et uendeligt antal gange fik sat højre siden i Vanløses forsvar, men indlæggene savnede lige den sidste afgørende kvalitet. Som minutterne tikkede afsted i anden halvleg, kunne man godt spore træthed i GVI kæderne, og der blev længere og længere mellem forsvar og midtbane, når Vanløse erobrede bolden. Men fighten var der, og når det brændte på, så stod Mikkel Gram for en super aktion eller også kom en forsvarsspiller i vejen på nogle af de store muligheder Vanløse fik tilspillet sig. I stedet var det GVI som var tættest på til sidst med en god mulighed til Nick Christensen, men desværre gik den lige forbi mål.

Med 0-0 har GVI to point efter sæsonens to første kampe, så er det sult efter en sejr, når GVI lørdag 19/8 spiller ude mod Roskilde KFUM klokken 13.30.