Menu

U19 Start

image
10. november 2018 kl. 13:53

Efter 2 ugers træning på U19 med de nye trænere Fleming og Peter i spidsen, startede turneringen lørdag d.19 august kl 15.00 på hjemmebane.

Kampens modstander i Øst 2 var B93, som var et hold af fysisk stærke spillere, som også spillede fin fodbold. Det blev dog hurtig klart at det ikke var på den fysiske størrelse at vi skulle prøve at besejre dem, men på et af det nye trænerteams fokuspunkter “teamspirit” og hurtigt spil. I GVI´s trup var der til dagens kamp kun ...to 2. års U19 spillere, så mange af spillerene skulle lige vende sig til den mere fysik der er i U19 rækken.

Vores hold kommer bagud midt i halvlegen efter en omstilling hvor deres hurtige angriber bliver sendt afsted i dybden, det er dog ikke til at mærke på spillerne der bare kæmper videre for at få udlignet.

De næste minutter presser GVI B93 højt, det giver et par farlige omstillinger der dog ikke bliver helt farlige, GVI presset giver et frispark ude for feltet, det kan altid blive farligt når Adam Taasby er på banen. han sparker den sikkert ind i det lange hjørne. 1-1 ved pausen.

Alle 3 udskiftere kommer ind fra 2. halvlegs start, det bliver fortsat en kamp med mange fysiske dueller. Begge hold går efter sejren og kommer til et par chancer som dog bliver reddet
af de 2 keepere, der kommer og 3 gule kort 2 stk til B93 og 1 stk til GVI. Kampen ender 1-1 og sæsonen er igang, og kampen har givet trænerne mulighed for at se spillerne i aktion.

Der var Debut i den stribede trøje til 3 nye spillere der er kommet til i sommerpausen, stort tillykke til Emil, Asger og Christian med den fine debut. Flere af spillerne skal allerede i aktion igen mandag aften når der spilles U21 kamp i Birkerød.