Menu

Dødsfald

image
10. november 2018 kl. 15:15

I en seniorklub er det desværre naturligt, at der vil ske dødsfald. Det skal jo også helst være sådan, at de ældste dør før de unge.

Nu er det så sket igen, og det er denne gang Bengt Annemann, der er afgået ved døden d. 9. november.

Bengt kom til GVI som 1.holdets træner fra januar 1973. Han havde trænererfaring fra et par andre klubber, men hans klubtilhørsforhold var til B. 93, hvor han både havde spillet og trænet.

Bengt var hvad man vil kalde en hård træner; med DBU-uddannelse og god forstand på motion og gymnastik, så for første gang i mange år kom vort hold i bedre træning end konkurrenterne.

Resultatet udeblev ikke - vi vandt københavnsserien og rykkede op i Danmarksserien for første gang. Vi blev der kun et par år, men Bengt trænede os kun i 2 år, så fortsatte han til SIF.

Bengt var dog blevet glad for GVI og vendte tilbage som leder og endte med at blive valgt til formand d. 30/3 1981 - en post han forvaltede i 5 år indtil 30/1 1986.

Som om det ikke var nok påtog han sig også en plads i det byggeudvalg, som blev nedsat i december 1985 - de øvrige var Per Bjarvin, Knud Hvistendahl og Torben Mogensen - og det kunne i marts 1989 glæde sig over indvielsen af det klubhus, vi kender i dag.

Bengt sagde selv, at han var en rod, der forsøgte at opføre sig ordentligt !  Han var meget bestemt, til tider hidsig, meget højtråbende og talende, men også en god arbejdskraft og meget iderig i GVI.

Han viste sig kun sjældent i GVI efter, at han ophørte som leder, men vi skylder ham megen tak

for hans meget markante indsats for klubben.

Æret være hans minde.

 

T.M.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk