Menu

GVI får ny kunstgræsbane

image
10. november 2018 kl. 13:53

GVI har længe drømt om at få en ekstra kunstgræsbane på fodboldanlægget i Nymosen, men har også pænt ventet, fordi det er en stor kommunal investering. Derfor var det en meget glad fodboldformand der pludselig fik en telefonopringning fra Gentofte Kommunes borgmester, Hans Toft. Beskeden fra borgmesteren var nemlig, at et bredt flertal i kommunen er enige om at bevilge 6.0 millioner kroner til en helt ny kunstgræsbane der hvor opvisningsbanen ligger i dag.

”Vi har længe gået med en stille drøm om at få en ekstra kunstgræsbane. Vi har så mange børne- og ungdomsspillere, så det har været sværere og sværere at fastholde dem om vinteren, hvor mange måtte leve med enten sene træningstider eller meget lidt plads til store årgange. Derfor kan jeg slet ikke få armene ned efter den opringning. Det er en markant forbedring for GVI som især vil være til gavn for fastholdelsen af medlemmerne i vores børne- og ungdomsafdelinger, men bestemt også giver bedre muligheder til senior fodbold, ” siger GVI’s formand, Jesper Sørensen.

Men glæden stopper ikke der, for oven i det har Gentofte Kommune også bevilget penge til renovering af de ældste kunstgræsbaner i Gentofte Kommune, og her er GVI kommet med i puljen sammen med HIK og B1903. Alle der har brugt vores kunstbane fornyligt har konstateret, at den bestemt er blevet slidt gennem årene.

”Det seneste halvandet år har den eksisterende kunstgræsbane for alvor begyndt at vise tegn på slitage, så det er også tiltrængt med en renovering. Det vil selvfølgelig gavne vores medlemmer, men også gavne vores gode samarbejde med de omkringliggende skoler som kommer dagligt på anlægget i Nymosen,” siger Jesper Sørensen.

I GVI’s bestyrelse sidder også Ulrik Borch og glæder sig over bevillingen. Han sidder i kommunalbestyrelsen for Det Konservative Folkeparti,

” I kommunalbestyrelsen er vi et bredt flertal som er enige om, at der er stort behov for at opprioritere kunstgræsbanerne i Gentofte Kommune. Dermed råder vi over endnu flere tidssvarende og slidstærke baner, så muligheden for bevægelse understøttes hele året. At det så samtidig kommer til gavn for min klub i Vangede, gør mig jo kun dobbelt glad, ” siger Ulrik Borch.

Det er for tidligt at sige noget fornuftigt omkring tidsplan for renovering af den nuværende kunstgræsbane og anlæggelse af en ny kunst på opvisningsbanen, men GVI satser på at indlede dialogen med kommunen efter sommerferien.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk