Menu

Superligaerfaring til bagkæden

image
10. november 2018 kl. 13:51

Sommerpausen har budt på endnu en erfaren tilgang fra Fremad Amager. Først kom Rune Friis, og nu kommer den forhenværende Brøndby- og AC Horsens-spiller, Morten 'Molle' Rasmussen til Nymosen til stor glæde for trænerstaben i GVI.

"Vi har længe ledt efter en spiller som har kunne løfte vores niveau endnu mere i bagkæden og være med til at dygtiggøre de nuværende forsvarsspillere. Med tilgangen af 'Molle' får vi en spiller som har spillet på højeste niveau i bla. Brøndby, AC Horsens og senest Fremad Amager. Med Molle's rutine er overbeviste om, at han vil gøre vores hold og ikke mindst vores forsvar mere stabilt."

"Da muligheden bød sig gennem den nylige tilkomne Rune Friis, og Morten selv har valgt at trappe lidt ned på træningspassene grundet hans civilkarriere som advokatfuldmægtig, var vi ikke et sekund i tvivl om, at det var det rette match for begge parter," udtaler trænerteamet Søren Fjorting og Morten 'Gummi' Hansen.

Morten havde sin første optræden i tirsdagens kamp ude mod Ledøje Smørum hvor han fik 45 minutter i benene. Der var store roser for hans ageren fra de øvrige spillere som så en spiller med overskud og stort overblik. Molle kan dække alle positioner i forsvaret.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk