Menu

GVI’s første sommertilgang med divisionserfaring

image
10. november 2018 kl. 13:45

Det er med store forventninger vores trænerpar Søren Fjorting og Morten Juul Hansen præsenterer sommerens første tilgang til GVI’s DS-trup i form af midtbanespilleren Rune Friis.

Den 31-årige midtbanespiller var i mange år divisionsprofil for Aarhus Fremad, hvorefter han fortsatte karrieren i Fremad Amager, da studiet til fysioterapeut sendte ham til Sjælland. Han har stadig masser af fodboldambitioner, men fem træningspas om ugen er i overkanten, når man også gerne vil arbejde som fysioterapeut. Da Rune Friis via Michael Situmbeko Nielsen kender flere af spillerne i GVI truppen ganske godt, så faldt det ham ikke svært at vælge Vangede som sin nye hjemmebane til stor glæde for Søren Fjorting og Morten Juul Hansen.

”Vi har haft en god snak med Rune Friis omkring forventninger og målsætninger for den kommende sæson, og han glæder sig helt vildt til at trække GVI-trøjen over hovedet. Og vi glæder os meget over at tilføre endnu en rigtig dygtig spiller til vores trup og føler os sikre på, at han vil sætte sit præg på holdet,” siger GVI’s cheftræner, Søren Fjorting.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.