Menu

Sidste kamp

image
10. november 2018 kl. 13:49

Forårets sidste kamp er spillet, og kvinderne sluttede sæsonen fornuftigt af, selv om det ikke blev til oprykning. Kampen blev spillet på hjemmebane, og GVI gik fra banen med alle 3 point, på et selvmål i det 21. minut, efter godt forarbejde af Lisbeth og Agnete.

Med en god medvind i gæsternes favør, blev der spillet med mange lange bolde, men sådan for alvor farlige blev Heimdal aldrig. Forsvaret kom godt ud af de situationer der opstod, og Line gik flot forrest og ledte forsvaret flot. Cecilie fik sat en del gode ”herre” tacklinger ind. Malene løste også sine opgaver, og fik lukket fornuftigt ned i første halvleg. Malene måtte lade sig udskifte i pausen, og ind kom krigeren Natasja, som ej heller står tilbage for en god nærkamp. På modsatte back position løste Jakobsen, med vanlig ro, opgaven og satte ikke mange ben forkert.

I maskinrummet, kæmpede Astrid og Guffe endnu en gang, og fik brudt rigtig meget, godt hjulpet af Agnete. Der er stadig lidt taktiske ting der skal arbejdes på, men det går helt sikkert den rigtige vej. Flankeret af Julie og Sara, som begge igen leverede en god indsats.

Helt på top Lisbeth, i et forsøg på, at få lavet flere mål.

Det lykkedes ikke helt i dag, men det gamle sammenarbejde mellem Lisbeth og Agnete, blev flere gange fundet frem.
Lisbeth var tættest på, efter endnu et godt hjørnespark fra Guffe, men hovedstødet ramte desværre stolpe ud.

Andet mål blev sat ind på et straffespark i anden halvleg af Agnete. Dermed blev topscorer afgørelsen også afgjort mellem Lisbeth og Agnete, til Agnetes fordel, da Lisbeth flot trak sig for sparket, og lod kaptajnen sparke det.

Sara fik til sidst i kampen en gylden mulighed for, at komme på måltavlen, men får desværre afsluttet noget svagt på keeper.

Kampen er ikke en af dem der går over i historien som en stor oplevelse, men vi fik det vi gik efter, og med lidt hjælp i Valby, endte kvinderne nr. 4 i serie 1.

Sæsonen har budt på op og nedture, men set over hele sæsonen, så er indsatsen godkendt. Vi har fundet os tilrette i det rigtige system, og skal nu blot arbejde videre med vores spillestil.
Det eneste vi rigtig gerne vil blive bedre til er, at udnytte vores chancer. Vi må erkende, at vi ikke har været dygtige nok foran målet.

Fort Vangede er kun faldet en enkelt gang i sæson, da vi tabte til Føroyar med 0-3. Det er så også de eneste mål der er scoret i mod os på hjemmebane.

Så faldt der korrekt nok, også mange mål i vores pokalkamp hjemme mod Bagsværd, men omvendt var det ikke en kamp der betød så meget, og der var mulighed for, at få prøvet lidt forskelligt at.
Det enlige mål Vangede fik i den kamp, blev sat ind af Farlov, med en assist fra Lisbeth.

Hjemme har vi så vundet 3 kampe, og scoret 3 mål, hvor det på udebane er blevet til en sejr, en uafgjort, og to nederlag, og en positiv målscorer på 7-6.

Vi har spillet 8 kampe, og slutter med en målscorer på 12-9. Tre spillere har spillet alle 8 kampe, Lisbeth, Sara og Guffe. Sara står noteret for flest assists, med 2 styks.

Nu går holdet på en fortjent sommerferie, og starter op igen til august.

Tak for støtten, til dem der har været til vores kampe, og rigtig god sommer.