Menu

U14 vinder mesterrækken

image
10. november 2018 kl. 13:34

Formkurven har i dette forår været stærkt opadgående efter en række vinterkampe med mange eksperimenter, og sammen har en trup på 18 spillere spillet et rigtig flot forår som fredag aften blev lukket med en sejr på 3-1, der betyder at GVI U14 gentager sidste års bedrift for Poul Bonde og kompagni i 02 årgangen og vinder mesterrækken. Det sker efter et forår med seks sejre og et enkelt nederlag.

Stor ros til trænerduoen Martin Grunnet og Jens Thor Jensen der overtog holdet i januar 2016 efter nogle lidt tumultariske år, hvor først Søren Fjorting havde dem i 10 måneder efterfulgt af Jannik Kjær Hansen i 8 måneder. Kontinuitet begynder nu for alvor at gøre en forskel. En kontinuitet der også indebærer at Søren Fjorting har trænet nogle af drengene i talenttræningssetuppet.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.