Menu

GVI - Fremad Valby

image
10. november 2018 kl. 13:12

Der var inden kampen lagt op til, at alt andet end sejr var uacceptabelt. Vi mødte et hold der ligger under stregen, og det skulle vise sig at være tydeligt, som kampen skred frem.

Fremad Valby startede dog kampen skarpt, måske kombineret med en medvind, og at GVI lige skulle ud af omklædningsrummet. Ihvertfald skabte udeholdet en del chancer de første 10 min, blandet andet med en skud på træværket efter få angreb.

Men langsomt blev det tydeligt at selv i medvind havde udeholdet problemer med GVI, der langsomt åd sig ind i kampen, og efterhånden nåede så langt op på modstandernes banehalcdel, at chancerne begyndte at komme.

Til sidst skete det uundgåelige og GVI bragte sig foran med Søren Thomsen som målscorer. GVI fik klogt bolden ned på græsset, og afsluttede halvlegen flot med endnu en scoring af Niclas Niebe. 2-0 til GVI i pausen.

2. halvleg forsatte hvor første slap, men med bedre kombinationsspil af GVI, og et Fremad Valby hold der slet ikke kunne få styr på spillet i modvinden. Da 3-0 målet faldt ved scoring af Patrick Ehlers var kampen reelt slut. En tilfældig og lidt heldig omstilling gav udeholdet en reducering, men GVI svarede lynhurtigt igen med en 4-1 scoring af Lasse G, som også blev kampens resultat.

De gode takter skal fortsætte mod Karlslunde ude næste uge, som er rækkens bundprop. Så er der herefter lagt en til et interessant lokalbrag og topopgør mod Skovshoved i Nymosen 3. juni.