Menu

Spildte chancer og tabte point

image
10. november 2018 kl. 13:06

GVI måtte igen gå tomhændet fra et opgør, som måske flere gange skulle have set de blåhvide i føring og måske endda med den endelige sejr.

Kampen fik dog også en dum start med en tilbagevendt Oliver Østergaard, der igen hurtigt måtte forlade banen med en skade efter et grimt frispark. Måske ikke en kamp afgørende hændelse, men noget der frustrerede GVI, da der kun blev tildelt gult kort og ikke udvisning i situationen. Afgørende var nok at dommeren virkede usikker, men omvendt gik denne mod kendelser for og imod til begge hold. GVI gik gennem 1. halvleg med gode chancer der ikke blev udnyttet. I pausen måtte Morten Lund melde pas, og lade sig udskifte med en skade.

2. halvleg blev lidt anderledes  - GVI holdt et konstant pres og Avedøre satsede mere på omstillinger. Kampen lignede længe en uafgjort, ikke det optimale for GVI ift. det generelle spil. Men værre blev det i 90. minut. Et hjørnespark til Avedøre og 1-0 til hjemmeholdet, der ikke kunne hentes. Det var en af de dage hvor bolden ikke ville ind, og selvom følelsen var at hjemmeholdet stjal kampen, så er faktum at GVI endnu engang måtte gå fra banen uden point. Vi er inde i en lidt ”stolpe-ud” periode. Vi har kampene, men får det ikke lukket. Ros igen til holdet for at blive ved.

Men når man ikke får point og ligger i top-striden går det stærkt den anden vej. GVI ligger nu på 4. pladsen, og skal lave 3 point i den kommende weekends hjemmekamp mod Fremad Valby.

Viljen er der men alle kampe er komplicerede, specielt kommende kamp, hvor gæsterne kæmper for at undgå nedrykning.

Dog er der kamp allerede tirsdag mod Union ude i pokalturneringen.