Menu

TRÆNERSKIFTE I GVI

image
10. november 2018 kl. 13:09

Når denne sæson slutter for vores DS-drenge, markerer sommerferien et farvel til vores cheftræner David Rasmussen, der gennem de seneste 2 år har stået i spidsen for GVI’s flagskib. David Rasmussen ønsker at drosle ned for trænergerningen og bruge mere tid på især familien, så dermed bliver sæsonens sidste hjemmekamp lørdag 17/6 sidste dag på GVI-jobbet, og det bliver en vemodig afsked for klubben.

”Det har bare været en fornøjelse at få David Rasmussen til klubben, og se hvordan han er vokset med trænergerningen med engagement og vilje samtidig med en altid åben og ydmyg tilgang til hele vores klub. Så vi er selvfølgelig ærgerlige over at David stopper, men vi respekterer naturligvis hans ønske,” siger GVI’s formand, Jesper Sørensen.

David Rasmussen kom til GVI i vinteren 14/15 fra et trænerjob i Karlslunde, mens GVI spillede sin anden sæson i 2. Division, og han blev assistent for Søren Fjorting. Seks måneder senere stod han selv i spidsen for holdet, og det har været to rigtig fine sæsoner i Danmarksserien, hvor han har videreført og gjort GVI-spillestilen endnu skarpere med et fortsat mod til også at give unge spillere chancen.

Heldigvis var det ikke svært at finde erstatningen. Assistenttræner Morten Juul Hansen sagde det meget klart, da han blevet stillet over for forskellige alternativer. Efter hans vurdering rendte det bedste bud på en kommende GVI-træner allerede rundt i klubben som talentchef. Det blev hurtigt afklaret, så Søren Fjorting har sagt ja til at komme tilbage til cheftrænerrollen i GVI, når sæsonen er afsluttet, og det bliver med Morten Juul Hansen som assistenttræner.

”Søren Fjorting har altid været eksponent for den form for fodbold som vi godt kan lide, og så har vi aldrig tvivlet på kvaliteten af hans træning. Derfor har vi også trygt givet ham ansvaret for vores talentudvikling, da han sidste år kom tilbage fra smutturen til B1908. Det er derfor med glæde vi præsenterer en cheftræner med masser af kvalitet og masser af GVI i hjertet,” siger formanden.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.