Menu

Nekrolog

image
10. november 2018 kl. 11:53

At sige nej var ikke med i Bent Møllers tanker, når talen gik på at gøre noget for GVI. Bent var blå og hvid helt ind i hjertet. Og nu er han død. Den 15. marts sov han stille ind på Måløv hospice. Bent havde været syg længe, men fortsatte med at komme i GVI om mandagen på seniorklubbens billarddag.

Bent Møller blev født den 3. april 1939 og var fra barnsben medlem af klubben. Ikke den store boldspiller, men en vellidt medspiller på de hold, han deltog på. Han var blandt andet med på det legendariske fjerdehold, der blev dannet af et mix af tidligere førsteholdsspillere og ”møvere”, heriblandt Binus, der døde sidste år og altså også Bent. Holdet vandt en årrække rub og stub og blev portrætteret over to sider i BT.

Bent blev valgt ind i klubbens bestyrelse i maj 1962 og allerede et halvt år efter – der var generalforsamling to gange årligt – sagde han ja og ikke nej til at blive kasserer. Bent var kasserer et år. Det var ikke ham. Bent var den stolte tømrersvend, der kunne alt med hænderne og gjorde det til gavn for klubben.

Bent havde senere igen en kort periode som menigt bestyrelsesmedlem. Herudover var Bent en årrække medlem af spilleudvalget.

Unge medlemmer, der i dag går i klubhuset kan ikke forestille sig, hvor stor lykke det gjorde, da vi i 1977 fik mulighed for at udvide vores dengang klubhus med 40 m2, men det var en landvinding for os. Nu kunne vi udvide med et klublokale og et vindfang med entre. Vi fik tilskud fra kommunen under forudsætning, at vi selv gjorde arbejdet. Og her kom Bent ind i billedet. Karl Erik Hansen blev tovholder og Bent hans højre hånd. Deres samlede ekspertise og vedholdenhed gjorde at vi fik tilbygningerne op at stå.

Bent arbejdede gennem alle årerne med ved vores sommerfester, der sluttede i 1980. Han var med, når der skulle bygges et nyt skur på banen eller en spillerboks ved den gamle grusbane. Han var med, når der skulle foretages reparationer af forskellig art. Man gik aldrig forgæves.

Han sagde aldrig nej. Bent var med da ”Binus”-tribunen skulle bygges og da ungdomsrummet skulle laves om til biograf.

Bent stod også i sol, blæst og regn og tog entre til 1.holdets hjemmekampe. Der skulle komme meget i vejen, hvis Bent ikke også var på lægterne ved udekampene

Bent sagde ikke nej, da Seniorklubben skulle have ny formand efter Børge Sørensen. Bent var formand i seks år, hvor Sven Kjær tog over. Selvom Bent ikke var formand mere tog han ordet ved vores julefrokost i december 2016, hvor han glædede sig over det store fremmøde af gamle GVIere.

Trods sygdom og problemer med vejrtrækningen kom Bent til billard med sine iltflasker i rollatoren eller en enkelt beholder i hånden. Han nød at være med.

Bent og Marianne, som havde dannet par i 28 år, blev gift på Gladsaxe Rådhus frm dage inden han døde. Vores tanker går til hende og ligeledes til Bents datter af første ægteskab, Linda og hendes familie.

Bent Møller vil blive husket og savnet.

Ære være Bents minde.

På Seniorklubbens vegne

Poul Gregersen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.