Menu

Perfekt sæsonpremiere i Vangede

image
10. november 2018 kl. 11:51

GVI-klubhuset dirrede lørdag formiddag af forventningens glæde før sæsonstart for vores 1. senior i Danmarksserien. Og forventningerne blev i den grad indfriet med en overbevisende sikker sæsonstart og hjemmesejr på 4-0 over Karlslunde.

Fra første fløjt lagde GVI et tungt pres på Karlslunde som ikke bare skulle kæmpe mod en flok topmotiverede GVI-gutter, men også en strid modvind i første halvleg. Det momentum var nok for at skabe ro og gode angreb fra hjemmeholdet, og efter 24 minutter kom det første store Vangede-brøl over den på dagen velbesøgte kunstgræsbane i Nymosen. 

Bolden blev nemlig lagt til rette til et frispark lige uden foran Karlslundes straffesparksfelt, og Matin Husaini viste med det samme, at han også i denne sæson vil være en kæmpe trussel på frispark, da han stensikkert sparkede bolden over muren og ind i netmaskerne til 1-0 føring. To minutter senere kom brølet igen. Karlslunde var endnu ikke kommet på plads igen før Oliver Østgaard med vanlig kølighed øgede til 2-0 på en frispilning i dybden fra Simon Raahave. Det var også stillingen i pausen.

Anden halvleg blev indledningsvis en lidt mere besværlig affære. Karlslunde pressede på, og var nu dem med vinden i ryggen. Men der blev stået gået imod i GVI's defensiv som blandt andet bestod af to debutanter i form af Oliver Levin i målet og den hurtige Daniel Kromann på venstre back. Presset blev modstået, og langsomt fik GVI arbejdet sig tilbage i kontrol. Frygten for en reducering var der, men kampen blev reelt lukket, da midtbaneslideren Gustav Bang gjorde det til 3-0 10 minutter før slutfløjt efter et virkelig gennemspillet angreb. Kort efter blev lynhurtige Frederik Frick sendt afsted og sørgede for en komfortabel sejr på 4-0. I slutminutterne kom også Zia Wahidi på banen, så der i alt var tre debutanter på GVI-holdet.

Da Skovshoved samtidig tabte deres premiere ude mod B1908, så rykker GVI op på andenpladsen i tabellen efter AB Tårnby. Dermed er der lagt op til en interessant duel næste weekend, hvor GVI-gutterne skal ude mod Skovshoved lørdag 1/4 klokken 15.00.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk