Menu

Årets bedste halvleg, og sejrs-tørke slut for GVI.

image
10. november 2018 kl. 14:59

I et målrigt opgør, som blev spillet på Gentofte Stadions store opvisningsbane, blev udeholdet skilt ad af et veloplagt mandskab fra GVI.

Specielt første halvleg kan beskrives som årets bedste af GVI, hvor flot spil, presfodbold, chancer og ikke mindst mål, virkelig viste, hvorfor GVI bør ligge i toppen af rækken. Det var tydeligt fra start, at den store bane ville blive et problem for modstanderen, hvor GVI fik plads til kombinationsspillet. Oveni var presset fra starten tydeligt og Avedøre fik slet ikke ro. Allerede Indenfor de første 10min - scoring af Ehlers og forståelig vild jubel.

Resten af 1. halvleg var et bombardement og fornøjeligt spil fra GVI. 2-0 af Simon der efter 17min reelt afgjorde kampen, og ved 3-0 af Oliver efter 25min indstillede Avedøre sig på, at dagen i dag var at undgå øretæven. Men lige lidt hjalp det - 4-0 ved Lasse G med 5min igen af halvlegen. Det kunne let have stået 5,6 og 7-0 - en fantastisk halvleg af GVI.

Det et svært at sige hvad Avedøre talte om i pausen, men intet var ændret - GVI kom ud med samme form og efter 5min Simon til 5-0. Avedøre prøvede men lige lidt hjalp det - de kom aldrig ind i kampen. Efter 25 min Ehlers igen på hovedet til 6-0. Klassisk dejligt fodbold - bredt spil til baglinjen med skarpe indlæg åd Avedøre op - 7-0 ved Rune Friis efter 75min. Gæsterne var ikke bare rådvilde dyr på savannen, de blev ædt op af det glubske hjemmehold. Chance på chance og aldrig ro. Regn, kunstgræs og stor bane med plads til kombinationerne var den cocktail der var brug for, så GVI kunne slå tilbage på mange frustrerende kampe - en forløsning til et hold der gennem alle ugerne har troet på det. GVI rykker nu fortjent op i rækken, hvor holdet beviste der realistisk skal kigges opad.