Menu

GVI historie

image
10. november 2018 kl. 14:57

Der er blevet skrevet et lille stykke GVI historie af Veteran holdet. Siden DBU i 2013 indførte 2 elite rækker en i øst og en i vest, har GVI/Jægersborg været fast inventar i den bedste række – det blevet til respektable placeringer midt i feltet. I år har det været anderledes, der har holdet i den grad bidt sig fast i toppen, og kørte et tæt parløb med Brønshøj i foråret, med et lille plus til hvepsene. Efteråret har til gengæld været en sikker rejse mod titlen som bedste veteran hold på denne side af Storebælt.

Ingen nederlag i efterårssæsonen betød at topkampen mod Brønshøj på Gentofte Stadion i princippet kunne lukke rækken, og med en solid 2-1 sejr, så kunne titlen endelig sikres 3 runder før slut med en sejr i Allerød. Afslutningsvis blev Hørsholm sendt hjem med en snitter på 8-1 – med en storspillende Søren Fjorting, der lavede alle mål (!).

Veteran holdet består af en stamme, som blev samlet for over 15 år siden til et stærkt GVI/JB oldboys hold – Der er blevet holdt ved, og bygget på af ”ny gamle” spillere (mest fra JB) men også enkelte forældre fra GVI og andre netværk. Truppen er efterhånden så stor og stærk at vi i 2017/18 (Fra vinterturneringen) starter et superveteran hold op (+45) – så der er åbent for tilmelding både hvis du er +38 (veteran) og +45 (superveteran). Eneste betingelser er at man er medlem af GVI/JB har et vist niveau og en rimelig fitness :-)

Ud over undertegnede er rødderne fra GVI; Søren Fjorting, Thomas Gammelgaard, Casper ”Guti” Jensen, Jens Chr. ”Sisan” Steffensen, Ole Witmeur og Erik Larsen – Der er plads til flere med GVI DNA.

Thomas Willer

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk