Menu

GVI - Roskilde KFUM

image
10. november 2018 kl. 15:09

Dagens mål var 3 på stribe, de 2 sidste ugers sejre skulle følges op med endnu en. Der var naturligvis stor tro på egne evner efter sidste uge topkamp blev vundet i Vanløse. I dag var det Roskilde KFUM der var på besøg i nymosen, et hold fra den tunge ende af tabellen, men samtidig det eneste hold der har besejret og i dette efterår. Kampen var grundet vejret blevet flyttet til vores egen kunstbane, hvilket burde være en fordel for os, men de teknisk stærke spillere vi har.

Efter de første 5 minutters spil sætter vi os på tingene og presser KFUM tilbage på egen banehalvdel, vi skaber vel en 4-5 store chancer alle efter hurtigt og smukt opspil. Både Rune Friis og Patrick Ehlers har et par gode afslutninger, som Roskildes keeper dog tager på fornemmeste vis. Vores tryk på dem var massivt, kun afbrudt af enkelte forsøg på omstillinger i deres højre side. Men hver gang der var optræk til noget var vores forsvar klar. Der blev arbejdet stenhårde fra vores forreste så Roskilde ikke fik ro til opspillet. Men 1. Halvleg uden af vi fik bolden i nettet, mest takket være en velspillende Roskilde Keeper.

2.halvleg havde vi sværere ved at komme til de helt store chancer, vi havde fortsat meget spil på deres halvdel, men Roskilde stod lidt bedre defensivt. Det begyndte at ligne en svær opgave at få hul på scoringen, så nu skulle der ændres lidt i front. Søren Thomsen måtte gå ud med et trælår, det gav plads til Frederik Jensen på højre back. Samtidig kom Frederik Frick ind på kanten i stedet for kaptajnen Oliver Østgaard, nu skulle der trykkes på de sidste 20 min.

Og med Frick kommer der en fart som modstanderen har svært ved at klare, især når han kommer ind sidst i kampene. Frick skulle også også kun bruge ca 10 min på banen før han havde passeret Roskildes Keeper, kæmpe forløsning for de ca 140 tilskuere der havde trodset støvregn og efterårsferie. Nu skulle den bare køres sikkert hjem, 10 min igen og en mand i overtal, Roskilde fik fortjent en mand smidt ud efter at han tabte overblikket i forbindelse med en dødbold i vores ende. Men selv med en mand mindre blev det til en del dødbolde til KFUM Roskilde, der nu satsede hele butikken. Det var da også lige ved at give pote, da de får en fri header i det lille felt. Men Mikkel Gram er heldigvis klar på stregen og disker op med en fantastisk redning, og får vippet bolden over overlæggeren.

På et af kampens sidste angreb tager Frick igen en tur ned gennem vores venstre side og slår et fantastisk indlæg til vores topscorer Patrick Ehlers, han styrer flot bolden ind målet til 2-0. SEJR.

Frick blev fortjent kampen spiller trods kun 20 min på banen, men med mål og assists gjorde han en kæmpe forskel.

De andre tophold i rækken tabte deres kampe, så vi kan vi kalde os førerhold, med det pres der følger med den position.

Det bliver helt sikkert nogle spændendesidste kampe i efteråret der venter, 2 udekampe på Amager mod formstærke hold. 1. Opgave bliver på lørdag mod AB Tårnby der lige som os har vundet deres sidste 3 kampe. Kampen bliver spillet på kunstgræs på Ugandavej. Sidste kamp i 2017 bliver på Sundby Idrætspark mod B1908 der efter en svær start også har vundet deres seneste 3 kampe. Vi takker for den store opbakning der har været gennem hele efteråret, selvom vejret har gjort at vi har spillet hjemmekampe på 3 forskellige baner.

Forza GVI

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk