Menu

Nyt kontingentsystem fra 1/11 2017

image
10. november 2018 kl. 15:04

Kære alle forældre til børne- og unge-medlemmer i GVI og voksen-medlemmer af GVI. Vi skifter nu vores kontingentsystem, så de hele overføres til DBU’s online betaling system. Bare rolig, det er stadig GVI I betaler til, men det bliver en direkte kontakt mellem medlemssystem og kontingentbetaling, så alle data håndteres af bankerne og vi som klub har ikke nogen som helst indsigt i bankoplysninger og andre persondata. Det gøres af hensyn til de nye regler for behandling af persondata som træder i kraft i foråret 2018.

Hvad betyder det så for dig. Det betyder, at du 1/11 får en mail fra medlemssystemet med et link som du skal bruge til at betale din kontingent. I forbindelse med betalingen skal du også registrere dit betalingskort, hvorfra vi fremover trækker kontingent. Dette er under forudsætning af at den korrekte mailadresse er tilknyttet til dit medlemskab, så det er en god ide lige at tjekke hvilken mailadresse I har tilknyttet til jeres barn eller eget medlemskab. Når du først har tilmeldt ordningen, så vil du fremadrettet få en notifikation om kommende kontingentbetaling ca. en uge før.

Vi håber, det er til at forstå, og hvis der er spørgsmål, så er i velkomne til at skrive til vores administration på gvi1921@gmail.com

Her kan I læse mere om det nye kontingentsystem:

https://www.dbu.dk/nyheder/2016/juni/nyt-kontingentsystem

https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2017/marts/faq-automatiske-kontingenter

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk