Menu

Ørkenvandring på regntung bane

image
10. november 2018 kl. 14:55

Man var tilbage på græs efter flere ugers regn, og på trods af dejligt vejr, var banen stadig tung, og det var spillet en smule præg af.

GVIs trænerteam havde blæst til sejr og fremadrettet spil, og det var også det der var parolen gennem kampen. Men efteråret har været forunderligt for GVIs drenge, og det er som om at de nydelige kombinationer og til tider godt flydende spil bare mangler det sidste.

Gæsterne har fået en god start på sæsonen, og det var tydeligt hvorfor. Koncentreret spil, kontrastærkt og ingen unødvendige dumheder - et klogt hold der spiller med de præmisser de har. Desuden, som kampen røg fra 1. til 2. halvleg, blev billedet mere og mere tydeligt: Spilovertag fra GVI afbrudt af kontrastød fra gæsterne, hvor hjemmeholdet i nogle perioder havde svært ved at gå bolden ud af zonen. Der var en lille fornemmelse af, at gæsterne var godt tilfreds med udviklingen. En anden forskel var nok, at selvom GVI kom frem til kanten af muligheder, var det egentlig få der var rigtig farlige. Omvendt var kampen ved at ende uretfærdigt kort før tid, med et udemærket frispark, der ikke kunne holdes at GVIs keeper, og scoring på reposten - men annulleret for off side.

Derfor endte eftermiddagen med endnu en uafgjort med 0-0, og GVI er boret ned midt i rækken. Mål betyder alt, specielt i fodbold. Mål er der ikke og det skal der til. Igen fejlede indstillingen intet, og det er svært at se hvad GVI skal gøre anderledes, altså andet end at score. Mon ikke det snart ændrer sig, heldigvis er der allerede kamp igen næste uge.