Menu

Vanløse - GVI

image
10. november 2018 kl. 15:03

Der var lagt op til en tæt topkamp på Vanløse stadion idag.

Vanløse tabte i sidste weekend i Roskilde og havde tirsdag besøg af Odsherred en kamp der endte 1-1. Så de var inden kampen kun 4 point foran os, derfor skulle der gerne point på kontoen.

Oplægget inden kampen var da også at der skulle følges op på sidste weekends 7-0 sejr over Avedøre, der var derfor også genvalg til alle starterne fr sidste kamp. Det sidste trænerne sagde i omklædningen var at vi skulle presse max fra start af, det viste at give pote inden der var gået 2 min havde vi bolden i kassen. Oliver kommer til indlæg fra venstre kanten, bolden passere et par Vanløse spillere der nok burde have clearet bolden, men den havner hos Ehlers der er i mål form 0-1. Resten af halvlegen blev mere rodet en vi havde håbet, med en masse frispark mellem felterne. Vi havde bolden mest dog uden chancer i nogen af enderne.

I anden halvleg kommer Vanløse bedre med og får skabt et par omstillinger hvor vi ikke er helt på plads i feltet. Efter 9 min går det galt og Vanløse udligner på en omstilling hvor vi ikke når på plads. Nu blev det spændene om kampen ville fuse ud, med 2 hold der var tilfredse. Men GVI ville det anderledes og trykkede på, det gav et par omstillinger til Vanløse som aldrig formåede at ramme målet. GVI ville fortsat frem Nick C kom ind i stedet for Ehlers og Frick kom ind for Oliver, så der var masser af energi i front gennem hele kampen. Efter 80 min bliver der slået en bold i dybden, som en velspillede Simon når lige før Vanløses keeper. Derfor var det et også et sikkert straffe.

Det blev Frick der skulle sparke, det gjorde han sikkert, 1-2 og vi var på vej mod anden sejr i træk. De sidste 10 min kom der et par dødbolde mod os men det blev ikke farligt, og sejren var i hus til stor glæde for vores mange tilskuere der var på plads på Vanløse stadion.

Næste uge venter KFUM Roskilde i årets sidste hjemmekamp, KFUM Roskilde er samtidig det eneste hold der har taget alle 3 point mod os i dette efterår, så der er revanche i luften.

 

Vel mødt

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk