Menu

Vi ligger nummer 1

image
10. november 2018 kl. 15:13

Alle med hang til fodbold kender sangen, og GVI's DS drenge kan nu synge den hele vinterpausen efter en forrygende afslutning på efteråret med fem sejre i træk. Om det nærmer sig rekordbøgerne må vi lade statistikkerne om at finde ud af, men 2017 blev lukket med en stensikker sejr på 2-0 over B1908 på en blød og glat bane i Sundby Idrætspark. Dermed holder GVI vinterpause på førstepladsen i DS pulje 2 med fire point ned til Vanløse på andenpladsen som er tæt forfulgt af Fremad Valby som vi møder i forårets første kamp Nymosen lørdag 24/3.

GVI's trofaste fans var mødt talrigt frem i Sundby, og de så et Vangede-hold parat fra første fløjt, og flere hurtige optræk over højre kanten kunne have sat os i gang. Men føringsmålet udeblev, og faktisk var det hjemmeholdet fra Amager, der herefter var stærkest i den anden halvdel af første halvleg, hvor de virkede farlige på omstillingerne, Men vi fik forsvaret os dygtigt ud af nogle faretruende situationer.

0-0 ved pausen var fair nok, men i anden halvleg bliver de tilrejsende fans fra GVI forkælet med dominans og to gode mål som var nok til en sikker sejr på 2-0. Først var det Nick Christensen der i 51. minut fightede sig igennem til baglinjen og fik lagt bolden præcist ind til Oliver Østgård som bragte GVI på sejrskurs med et føringsmål til 1-0. Syv minutter senere var Nick Christensen på færde igen. Denne gang med Simon Raahave i oplæggerens rolle. Så skulle B1908 frem på banen, men det blev egentlig aldrig farlige, og det var fortjent at GVI-gutterne kunne tage hjem til Vangede for at fejre en fantastisk afslutning på sæsonen.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk