Menu

Pointdeling i underholdende midterbrag

image
10. november 2018 kl. 14:45

Det var lidt begge vej og midt imellem, da Birkerød kom på besøg i Nymosen. For GVI var starten ikke noget at skrive hjem om. Vandflaskerne var dårligt sat ved siden af spillerboksen, da Birkerød scorede til 0-1 efter 1 minut. Hjemmeholdet var slet ikke kommet på banen. Det fik GVI vækket som svarede med mere boldkontrol i en rodet start, med mange frispark og måske lidt for meget fløjten fra dommerens side.

Alligevel var Birkerød efter et kvarter rimeligt effektive, og udnyttede en personlig fejl - bum - 0-2. Lang vej hjem for GVI. Men GVI fik dog stigende styr på spillet, og kom tættere og tættere på med indlæg, kombinationer og afslutninger. Endelig, efter en halv time, udnyttede Simon en stationært forsvar fra Birkerød, og fik med et velplaceret spark bolden gennem venner og fjender - 1-2. Resten af 1. halvleg var med chancer i begge ender og mere kontrol.

På trods af en regnfuld uge, og på trods af kampen skulle spilles på kunstbanen, så var der solskin og stille vejr i Nymosen, og de fremmødte tilskuere følte sig underholdt. Det skulle vi sig at de ville få mere at dette i 2. halvleg.

GVI kørte det meste af 2. halvleg med spilleovertag, men med Birkerød som farlig kontra-trussel. Med 20 min igen var det sådan halvlegen forløb, men så tog tingene fart. En tanketorsk hos Birkerøds målmand betød et frispark inde i feltet til GVI. Stor mur men en god chance. Denne udnyttede Søren Thomsen iskoldt med en scoring i det lange hjørne - 2-2. Nu lå kampen til hjemmeholdet, og det var tydeligt at sejren var indenfor rækkevidde. Men GVI havde glemt det med kontradelen og Birkerød. En hurtig omstilling og bang, så lå den i kassen - 2-3 og en skuffende udvikling. GVI startede pres igen, og vi skulle hen til sidste minut hvor Mikkel Gram gik med frem og dramatisk fik udlignet i overtiden til 3-3. En underholdende eftermiddag kunne endda være endt med hjemmesejr med en kæmpechance i de sidste sekunder.

De 2 midterhold delte point og bliver i midten, som egentlig var et fair resultat.