GVI-Virum

image
10. november 2018 kl. 16:48

Solen var fremme og vores nye forpagter Bistro 28 var klar med pølser, drikkevarer, kaffe og kage, så det skulle blive en dejlig dag i mosen

Oplægget fra trænerne var klart, idag skulle det blive til sejr. Vi havde ikke været i kamp siden kampen imod Fremad Valby, da Birkerød ikke havde en bane der kunne bruges. Virum derimod havde spillet 2 kampe inden dagens møde, begge var dog blevet tabt med 3-0 til Vanløse og Roskilde.

Det var derfor forventeligt, at vi ville have bolden meget, og at Virum ville stå og afvente. Det kom til at holde stik, vi havde bolden rigtig meget i første halvleg, men alle vores afslutninger manglede præcision og var enten lige på deres målmand eller langt forbi. Om det var vinden der spillede en rolle skal være usagt.

Jeg tror at der blev talt med store bogstaver i omklædningen i pausen, for det var som om at trykket blev lidt større i 2. Halvleg. Chancerne blev også spillet lidt større. Men stadig blev bolden blokeret eller gik snert forbi mål, det var som om at der skulle noget specielt til for at få gang i målene. I det 68. minut skiftede trænerne Mayasi ud med Frick, som skulle ind og udfordre deres forsvar med sin fart. Og bare 2 min efter tager Johan (vores venstre Back), turen med frem i banen, og mens alle ventede et indlæg valgte Johan at sparke på mål. Det var en fantastik ide, for den curlede ind i det lange hjørne.

Flot mål. Johan har de sidste uger døjet med en ankelskade, og blev først klar i allersidste time, dejligt fordi at vores venstre back fra sidste kamp Matin er ude de næste 2 uger med knæskade.

De sidste 20 min lykkedes det og at komme til 3-4 store chancer som deres målmand dygtigt tog sig af, og da Virum stadig ikke blev farlige endte kampen fortjent 1-0 til Hjemmeholdet.

Næste opgave er på en svær udebane, Søndag d. 15. April kl 15.00 i Odsherred (Vig Idrætscenter). Odsherred ligger på en fjerde plads 5 point efter os. Håber vi ses på søndag i sommerlandet.