Menu

Nick Christensen fortsætter målrus

image
10. november 2018 kl. 19:51

Makkerparret Jimmy Mayasi og Nick Christensen har for alvor fundet formen i vores to seneste kampe, og de to var i den grad medvirkende årsag til at det lørdag blevtil en sejr på 3-1 ude over Avedøre til GVI's Danmarksserie-gutter. Dermed ligger GVI fortsat nummer 1 før næste uges topopgør hjemme mod Vanløse i Nymosen.

Det blev bagt op til en klassisk svær kamp ude mod Avedøre fra start med en strid blæst på langs ad banen, hvilket ikke gjorde Avedøres ensidige lange bolde mindre primitive. Det er nu heller ikke fordi GVI var rendyrket tiki-taka. Det er græsbanerne ikke til lige nu og her. Første halvleg blev en jævn kedelig affære, hvor det aldrig rigtig blev farligt foran de to mål.

I anden halvleg kom der langt mere krudt i kampen, og det var med Mayasi og Nick som et godt makkerpar foran, og Nick Christensen blev for anden kamp i træk tomålskytte. Det så dog et øjeblik lidt sort ud da Avedøre udlignede til 1-1 på et straffespark efter en times spil. Men heldigvis viste Frederik Frick hvorfor han tit gør en stor forskel som indskifter, da han spillede en afgørende rolle i det opspil som førte til 2-1 flot sat ind af Oliver Østgaard med hovedet.

Nu er der så topbrag lørdag klokken 13.00 i Nymosen mod Vanløse, og det kan godt blive et opgør som indikerer om det er et af de to hold som har kurs mod 2. division, men det er langt fra en afgørende kamp, da der stadig er otte runde tilbage efter den match. Men det er klart, at GVI med en sejr på lørdag har muligheden for at slå et lille hul på fem point til den nærmeste konkurrent. Derfor håber vi naturligvis på en festlig opbakning i Nymosen på lørdag.

Forza Vangede!

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk