Dejlig sejr i sæsonpremieren

image
Kenneth Mortensen
31. oktober 2018 kl. 20:19

GVI's DS-drenge prikkede lørdag hul på sæsonen med en dejlig sejr på 2-1 ude over Karlslunde IF på en knastør bane men med masser af vind. Målene sat ind af Oliver Øsggaard på straffespark og Jimmy Mayasi med hovedet.

Et knastørt græstæppe og kraftig vind indbød ikke lige frem til lækker fodbold i lørdagens sæsonpremiere. Alligevel var det fra første fløjt tydeligt, at GVI var det bedste fodboldhold, mens Karlslunde helst ville sparke langt og højt i medvinden. Det førte da også til et par farlige dødbolde, og lige pludselig var hjemmeholdet ufortjent foran efter en halv time.

Det var langt fra et ønskescenarie, efter Simon Raahave allerede havde lagt en større direktør i skyldnerbanken i stedet for i kassen. Heldigvis blev vi ved, og der kom især mange giftige indlæg fra højre, og på et af dem var der klart hånd på bolden og straffespark til GVI. Det var umiddelbart lige før pausefløjt, så der var stor glæde blandt de mange fremmødte GVI-tilhængere, da anfører Oliver Østgaard udlignede på straffesparket.

Fra anden halvlegs start lagde GVI et tungt pres på Karlslunde, og det var helt fortjent, da Jimmy Mayasi headede os foran 2-1 på et klasseindlæg fra Thomsen. Det var efter bare syv minutter af anden halvleg, men trykket fra Vangede fortsatte, og der blev sat flere rigtig store chance op.  Den største til Simon Raahave, der helt alene med keeperen desværre ikke fik scoret og lukket kampen. Det skabte nervøsitet de sidste 10 minutter, hvor Karlslunde faktisk kom ganske tæt på. Men alt i alt en helt fortjent premieresejr på 2-1 til GVI i en match hvor der blev debut til Frederik Madsen på den defensive midtbane og Mads Brøndberg offensivt. Næste match er lørdag hjemme i Nymosen klokken 13.00 mod Herlev.