Menu

Fantastisk fest og mere end godkendt pokalfight

image
Kristian Boye
31. oktober 2018 kl. 20:19

Tirsdag var Nymosen omdannet til en sand fodboldfest med gamle og nye medlemmer, naboer, sponsorer, trænere og godtfolk som var mødt talrigt op for at støtte GVI mod SønderjyskE i Sydbank Pokalen. Det var desværre ikke helt nok, selv om GVI leverede en rigtig god pokalfight mod overmagten med superligastatus, og GVI til sidst måtte gå fra banen med et nederlag på 0-3.

Nederlaget kan ikke tage humøret fra Vangede. Der var rigtig god stemning både før, under og efter kampen, og snakken gik lystigt. Var der offside på det første mål til SønderjyskE? Var bolden inde over stregen på Lasse G's hovedstød. Ja fodboldfeberen havde ramt Nymosen. Om GVI-fansene har ret, finder vi aldrig ud af. Men tilbage står en stor oplevelse, hvor der endda var en landsholdsspiller blandt tilskuerne i form af Yussuf Poulsen, der i sin talentfortid i Lyngby blev trænet af GVI's træner Søren Fjorting. Godt at se at Yussuf gav sig masser af tid til at give autografer til de mange børn der var mødt frem blandt andet for at nyde Sydbanks fanzone med fodbolddart og skydetelt.

Da bolden blev sparket igang sitrede det i Nymosen blandt de vel omkring 1.000 fremmødte tilskuere som var mødt op på den historiske dag, hvor GVI for første gang nogensinde spillede en betydende kamp mod et superligahold. Der var lagt op til pokalstemning, og det kunne mærkes, da GVI fik det første frisspark med muligheder for et godt indlæg. Den syden varerede ved i ca 20 minutter, og der var sågar optræk til et farligt GVI forsøg. Men det var også tydeligt, at SønderjyskE var uhyggeligt farlige på den sidste tredjedel. Det blev især personificeret ved Mads Hvilsom som med et hattrick bare var hård ved GVI. De to første scoringer faldt før pausen, og dræbte desværre lidt af den intensitet og spænding hjemmeholdet håbede på. Men stor ros til GVI for at blive ved til det sidste, og to hovedstød fra Lasse G og Thomsen havde fortjent en bedre skæbne end at blive reddet på stregen.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk