Menu

Mange passive og pensionister skylder kontingent

image
Kenneth Mortensen
31. oktober 2018 kl. 20:19

Efter vi er gået over til nyt kontingentsystem, har det været meget svært at få vores passive medlemmer og pensionister over på vores nye kontingentsystem. Trods utallige opfordringer og fremsendelser af mails med det nye betalingslink, så har GVI fortsat 27 passive og 10 pensionister der mangler at betale kontingent fra 1. februar.

Sidder du og tænker, nå ja men det er jo tilmeldt pbs og jeg har ikke fået nogen mail, så kan det faktisk godt være lige netop dig som skylder. Vi har nemlig ikke brugt pbs siden august 2017 til kontingent, og I har selv aktivt skulle tilmelde jer det nye betalingssystem.

Vi håber jo rigtig meget, at I alle sammen stadig gerne vil give den støtte til klubben som vi sætter stor pris på, men omvendt kan vi heller ikke blive ved med at bruge tid på at prøve at få pengene hjem. Derfor får vores passive og pensionister sidste chance til at få det fixet inden 1/8, når den næste kontingent periode skal betales, herefter udmelder vi dem, vi ikke har kunne få fat i eller hørt fra. Skriv til Kristian Boye på gvi1921@gmail.com, hvis I er i tvivl om vi har de rette kontaktoplysninger på jer.

På restancens wall of shame har vi desværre også hele 8 spillere fra 2. senior. Det er bare ikke godt nok. Fra næste sæson spærrer vi seniorspillere fra kamp, så længe de har restance. Til sammenligning så har en hel børne og ungdomsårgang kun 3 spillere med små restancer. Forza Vangede, GVI og kontingentbetaling.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk