Menu

Se her et godt tilbud til dig Stavgang !

image
Kenneth Mortensen
31. oktober 2018 kl. 20:19

Gentofte-Vangede Idrætsforening har i samarbejde med Gentofte kommune oprettet et stavgangshold. Hvis der er nogen, der er interesseret i /ønsker at deltage, så kom og vær med. Vi mødes ved GVI´s klubhus hver onsdag kl. 10.00. og går stavgang i de naturskønne områder i Nymosen.

Alle kan deltage uanset hvilket konditions niveau, man befinder sig på. Stavgangen ledes af en uddannet stavgangsinstruktør Poul Gregersen, og det borger for, at udbyttet bliver optimalt på alle niveauer. De første 10 gange er gratis, derefter skal man melde sig ind i GVI, som stavgangsmedlem til et kontingent der svarer til 10 kr. per gang i ca. 45 uger.  

For yderligere information og tilmelding kontakt venligst Claus Lerche på tlf. 25 85 43 59 eller e-mail clerche@webspeed.dk

Der vil være mulighed for at låne et sæt stave.

Adresse Gentofte-Vangede Idrætsforening: Mosebuen 28 B, 2820 Gentofte

Vi glæder os og ser frem til, at møde en masse nye ansigter til stavgang.

Vel mødt!

På vegne af Gentofte-Vangede IF

Claus Lerche

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk