Menu

GVI-drenge i landsholdstrøjen

image
02. december 2018 kl. 13:40

Der er bare gået 3 år siden en dreng med GVI-fortid debuterede i landsholdstrøjen og nu har vi haft hele to debutanter på ungdomslandsholdene her i efteråret i form 2001 målmanden Oliver Funch og 2003-spilleren Marcelo Randolf. Fantastisk flot og stort tillykke til dem og deres familier. For tre år siden var det Rasmus Beyer Pasternak,der debuterede på U16 landsholdet.

Oliver Funch var målmand i GVI indtil han som U15 keeper ikke længere kunne sige nej til et skifte til FCK. Siden er han skiftet til Lyngby, hvor han står på deres U19 hold i Ligaen. Her i november har han så fået debut på vores U18 landsholds i en venskabskamp mod Ukraine som Danmark tabte 0-1.
GVI havde en temmelig stærk 2003 årgang i børneårene, og her var Marcelo Randolf en af de bærende kræfter. Idag spiller han højre back for FC Nordsjællands U17-hold, og så har han i dette efterår været i aktion i hele 3 venskabslandskampe for det danske U16-landshold mod stærke modstandere som Frankrig, Portugal og Beligen. Seneste blev det i sidste uge til en 3-0 sejr over Portugal og lørdag blev det 2-1 over Beligen med Marcelo på banen i 72 minutter.  Endnu engang stort tillykke til knægtene og deres forældre.
Forza GVI
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk