Menu

U19 fejrer oprykning til Øst 1 med sejr

image
31. oktober 2018 kl. 20:19

Torsdag aften sad klubber og spillere over hele Sjælland og holdt øje med DBU's hjemmesider, for at følge med i hvilke hold der havde fået pladser i de fine ungdomsrækker Øst 1 og Øst 2. Og det blev til hele gange ja tak for GVI, der fik plads i Øst 1 med vores U19 og U13, mens U14 fortsat spiller i Øst 2. Vores U15 og U17 har lige manglet det sidste i foråret til at rykke op fra mesterrækken, så de tager også efteråret i mesterrækken.

For GVI's U19 har det længe været et mål at gå efter oprykning fra Øst 2, så det var et par glade drenge, der så skulle fejre oprykningen til Øst med en kamp ude mod Virum. Og det holdt lidt hårdt bagud 0-2 10 minutter inde i anden halvleg. Men drengene fik vist, at det er gjort af noget helt særligt, så da kampen blev fløjtet af, var det GVI der sang sejrssang efter et fantastisk comeback og en sejr på 4-2, så de stadig er lige i hælene på B1903 i dysten om at vinde rækken. 

Forza GVI

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk