Menu

GVI U8-piger

image
10. november 2018 kl. 20:17

Sidste sommer vandt Kvindelandsholdet sølv ved EM, og fodboldfeberen rasede over Danmark. Mange piger strømmede også til GVI’S U6-U8 hold. Pigerne kom fra helt forskellige skoler og boligområder og skulle lige lære hinanden at kende. Vi har derfor leget en masse med og uden bold, og ført an af træner Christian Wittrup, som er forbavsende god til både at styre ståtrold og stopdans – har pigerne virkelig hygget sig og er efterhånden blevet et ’rigtigt hold’. Pigerne har også knoklet på med fx vrist og inderside, fodboldreglerne – og nu er ’kampråbet’ også på plads.  

Idag var det så endelig blevet tid til deres allerførste rigtige kampe. Der var blevet talt ned i flere dage; ’hvor mange gange skal jeg sove endnu’, og pigerne mødte top-motiverede op på Frederiksberg i deres blå-hvide GVI-spillertøj, som pigerne stolte har trænet i indtil nu. Man kunne ikke se på vores piger, at det var første gang, de spillede kamp, for de vandt den indledende kamp med overbevisende 5-0 over Hvidovre 1. Herefter tabte de med 1 mål (3-2) til Tårnby 1 trods fantastisk fight - men sluttede så af med at vinde 3-1 mod Vanløse.

Efter de tre kampe af 15 minutter hver, var pigerne godt trætte. Vi sluttede med at summe over dagen sammen i cafeen. Anna, som var mødt op for at heppe på holdet trods en forstuvet fod, gav is til hele holdet – og bedre afrunding på en god fodbolddag i solen findes vist ikke. Debutkamp er altid noget man husker. Næste gang er det nogle nye piger fra holdet, der skal i kamp. Og en ting er helt sikkert: GVI’s U8 piger er for alvor stemplet ind i turneringen.     

Hvis du har en pige derhjemme, som vil med ud og trille bold på grønsværen med os andre, er du/I mere en velkommmen til at kontakte trænere: Christian eller Hulda

Vi går ikke så højt op i, om du har spillet før – det vigtigste for os er at have det sjovt.

Skrevet af Christina Valberg Rasmussen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk