Menu

Tre GVI'ere i pokaltriumfer

image
10. november 2018 kl. 20:29

Årets pokalfinaler i ungdomsfodbold er netop afviklet, og vi er stolte af, at hele tre forhenværende GVI-drenge var med til at vinde pokalfinaler i denne sæson.

Først var det Andreas Kaltoft fra 2003 årgangen, der spiller for Lyngbys U15, som forleden vandt 3-2 over BSV/HUI i finalen. I U19 finalen havde GVI hele to forhenværende spillere på holdkortet i målmand Oliver Funch og offensivspilleren Rasmus Beyer Pasternak. Rasmus Beyer fik scoret og Oliver Funch snuppet et straffespark, så Lyngby vandt 6-5 efter straffesparkskonkurrence over Brøndby i U19 pokalfinalen.

Stor ros og tillykke skal der lyder herfra Vangede til de tre drenge. Det gør os stolte, når det viser GVI-hjertet frem på fornemmeste vis.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk