Menu

Dødsfald

image
10. november 2018 kl. 16:32

Det er med stor sorg at meddele at Henrik ’RØDE’eller ’HP’ Pedersen er gået bort i en alder af blot 56 år.

Ja, kært barn har mange navne…….og det har Henrik.

Henrik er ubetinget det største fodbold talent GVI nogensinde har opfostret !

Henrik er født og opvokset som nabo til GVI’s baner og startede som 6 årig i klubben, hvor hans far, Poul, fungerede som forvalter i en lang periode. Henrik startede karrieren i GVI i 1968; og med udgangspunkt i Norway Cup 1972 (dengang verdens største fodbold ungdomsturnering) tog Henrik’s karriere for alvor fat, da de store klubber fik øje på ham.

Henrik’s fysik (stærk som en okse), hans teknik og øje for målrammerne, gjorde ham til en sand målsluger; 67 mål i 145 kampe for GVI og flere fulgte i KB og Kastrup, hvor han med bl.a. med Hasse Kuhn i Kastrup og Hans Aabech i KB udgjorde en drabelig angrebsformation.

Som en del af truppen, var han med da KB vandt DM i 1980 foran 20.000 tilskuere i Næstved, da Hans Aabech headede bolden i mål, kort før tid i Næstved til slutresultatet 1-1 og tog mesterskabet hjem til KB. 

’RØDE’ er den eneste GVI’er, der har modtaget BT’s Gyldne Bold, da han på Bornholm scorede alle mål i 6-0 sejren over Allinge-Sandvig i 1983 !

Henrik var en levemand………ALTID med et STORT smil på læben og efter fodboldkarrieren har han altid støttet op om hans barndomsklub i bl.a. GVI’s Seniorklub og var altid at skue på sidelinien til både hjemme- samt udebanekampene.

Vi kommer til savne hans altid brede smil og gode humør.

Vore tanker går til de efterladte; hans kæreste Suz med familie og bror Steen.

Æret være hans minde.

Bisættelsen finder sted fra Vangede Kirke torsdag d. 22. marts kl. 12:30.

Jan ’katpoten’

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk