Menu

GVI - Fremad Valby

image
10. november 2018 kl. 16:35

Uafgjort i sæsonåbner.

Efter en vinter med sibirisk kulde, og et forår der ikke er ankommet endnu, har banerne ikke opdaget at forårssæsonen blev skudt igang i går.

Derfor var årets første kamp mod Fremad Valby - nr. 5 i rækken - i Danmarksserien flyttet til kunstbanen. 

Oplægget fra cheftræneren var sejr, og hvorfor ikke? Vi ligger nr. 1, vi er favoritter til at vinde rækken med et gode resultater i træningskampene, og selvom Gustav Bang er taget over dammen til New York og ikke er en del af holdet, så tager andre over. 

Før kick-off var der 1 minuts stilhed for Henrik “Røde” Pedersen, der blev bisat tidligere på ugen. 

Fra kampens start var det tydeligt at GVI havde taktstokken med en ok pres efter at bolden var kommet under kontrol og ned på jorden. Hjemmeholdet havde det klart bedre på banen, og allerede efter et par minutter kunne det være blevet en perfekt sæsonstart med friløber og kæmpechance, men tilbagevendte Jimmy kom ikke helt med ind på stregen da bolden dansede der.

Der var gennem hele halvlegen pres fra GVI, men gæsterne fik langsomt ædt sig ind og fik mere og mere styr på defensiven, og stigende gode kontra-angreb. Og som det altid sker i fodbold så var en pludselig chance til Fremad Valby der blev udnyttet - 0-1. Ikke fortjent, men et ukoncentreret øjeblik i forsvaret og føring til gæsterne. Men GVI taber sjældent, og fik hurtigt samlet sig og sidst i halvlegen, steg Anton højere op en alle andre og scoret - 1-1.

Til 2. Halvleg forventede alle et massivt GVI pres, men det var mere sporadisk end konstant. Gæsterne blev mere og mere giftige på kontra, og på trods af gode chancer kom GVI aldrig helt tæt på, faktisk var Fremad Valby tæt på at stjæle kampen med et stolpeskud kort før tid. Så alt i alt en ok sæsonstart hvor kampen skulle være lukket tidligt. Som tophold er det svært at vinde over GVI, men det bliver en hård vej mod at vinde rækken, alle vil sætte sig ekstra op mod nr. 1, så der ligger et spændende forår og venter.

Nissen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk