Menu

Årgang 2008

image
10. november 2018 kl. 16:04

Årgang 2008 deltog vanen tro i Øens Hold Cup på Fyn i den første weekend i efterårsferien.

Vi stillede med et hold i hhv. A- og B-rækken. Holdet i A-rækken skulle møde fire fynske og et jysk hold, som alle deltager i DBU’s Golden League række samt et hold fra den sjællandske SU række – der var derfor lagt op til nogle spændende kampe mod stærke modstandere.

GVI drengene viste sig fra deres absolut bedste side og gjorde rent bord med lutter sejre og en målscore på 27-11. Spillet var fantastisk, der blev arbejdet stenhårdt og scoret nogle flotte mål - det kan simpelthen ikke gøres bedre. A-holdet har nu deltaget i Øens Hold Cup på 8-mands 3 gange, og har i 16 kampe kun lidt 1 nederlag!

GVI holdet i B-rækken havde ikke samme resultatmæssige succes mod nogle stærke B-hold, men drengene holdt hovedet højt og kæmpede for sagen. Alt i alt var det endnu en gang en super tur, hvor drengene fik spillet en masse fodbold og hygget sig på kryds og tværs af de to hold. Tak til GVI Støtterne for støtte til turen!

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk