Menu

Forrygende efterår afsluttet med U17 oprykning

image
10. november 2018 kl. 16:11
Ser vi bort fra sæsonens første kamp, så har GVI U17 været stort set flyvende hele efterårssæsonen, hvor vores mesterrækkehold først slog B1903 fra Øst 2 ud af pokalen fulgt op med at Nykøbing FC fra Øst 1 ligeledes blev slået ud af pokalen. I sidste uge leverede GVI-drengene så kronen på værket ved at vinde 1-0 over Helsingør FC fra U17 Divsionen, så GVI er med i kvartfinalerne i marts måned næste år. Det hele blev så afsluttet søndag ude mod Brønshøj, hvor kravet var sejr, hvis GVI U17 skulle snuppe førstepladsen i mesterrækken og oprykningen til Øst 2. Det blev en noget nervøst spillet kamp, men et rødt kort efter to minutter til Brønshøj og nogle gode mål sikrede en trods alt sikker sejr på 3-0 på udebane i Tingbjerg.
Stort tillykke fra klubben til spillerne der har arbejdet hårdt for oprykning sammen med vores dygtige trænerteam Nasuf Zendeli og Matthias Kornø, der på få måneder har fået sat et tydeligt og godt aftryk på spillet. Forza GVI
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.