Frisparksperle i Nymosen

image
Kristian Boye
31. oktober 2018 kl. 20:19

Er du vild med lækre frisparksmål, så kan vi godt anbefale dig at slå vejen forbi Nymosen, hvor vores egen Matin Husani viser formidabel sparketeknik, når der skal sparkes direkte. Senest i lørdags, hvor Matin med et lækkert skruet spark over muren var en af hovedrolleindehaverne i lørdagens GVI sejr på 2-1 over BSF i Danmarksserien. Dermed cementerede Vangedes stolte DS-gutter, at de igen vil være med i toppen. Lige nu på en fjerdeplads med 13 point efter 5 kampe.

Forventningerne var store før lørdagens hjemmekamp. Dels efter en stærk præstation mod SønderjyskE i pokalturneringen, men også fordi der tegner sig en stigende formkurve i truppen. Men det var faktisk svært at få øje på i de første 10-15, hvor det var BSF der var farligst på hurtige omstillinger. Midtvejs i første halvleg gik det så også galt med et føringsmål til udeholdet. Heldigvis svarede GVI godt igen, og da der så blev fløjtet for frispark lige ude foran BSF-feltet, så lå det ligesom i luften at den lå godt for Matin Husani. Og ganske smukt curlede han den over muren med venstrepoten uden om en helt paralyseret BSF-keeper. Godt at se at Matins flittige selvtræning med sparketeknikken også giver resultat. 1-1 efter 31 minutter som også var pausestillingen.

I anden halvleg lagde GVI et tungt tryg mod BSF som forsvarede sig godt med mange mand bag bolden. Heldigvis blev det løst med et godt indlæg til bagerste stolpe, hvor Patrick Ehlers dukkede op og headede sejrsmålet ind efter 75 minutter. Resten af matchen blev kørt stille og roligt hjem. Næste kamp er lørdag 22/9 ude mod Taastrup FC klokken 13.00.