Menu

Pokalfinale !

image
Kenneth Mortensen
31. oktober 2018 kl. 20:19

Lørdag spiller GVI/Jægersborg veteranhold pokalfinale mod den gule fare fra Horsens, kampen spilles i Nymosen kl. 13.00. Det er for spillere +40, så der vil være mulighed for at se en del koryfæer gøre deres bedste for at bringe pokalen til Vangede.

GVI/Jægersborg er ubesejret i over et år, er mestrene i øst, og har vundet sæsonens første 6 kampe, så formen er god. Horsens er i finalen efter sejre over de helt store dinosaurer i gammelmands fodbold AGF og OB, med et par tidligere superligaspillere på holdet,  må de spås til at være små favoritter.

Truppen er ikke offentliggjort endnu men forvent at se Thomas Gammelgaard, Jeppe Bonde, Thomas ”Bosse” Christoffersen, Thomas Willer, Erdin Iljazovski, Faruk Serifovski, Casper ”Guti” Jensen m.fl. repræsentere GVI/JB. Desværre bliver det uden Morten ”Gummi” Hansen og Søren Fjorting, der er med GVI’s 1. hold i Virum.

Der er sol, gratis adgang og kolde øl i tutten.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk