image
29. april 2019 kl. 14:35

GVI slår Fremad Amager på udebane, og ligger lige nu nr. 3, men har også spillet flere kampe, end de hold der ligger lige under.

De to hold der ligger over os, har vi tabt og slået, og især den første kamp plager os stadig. Vi må også erkende, at Fremad Amager har været det bedst spillende hold, af de tre vi nu har mødt.

Kampen var der set frem til. Senest vi mødte Fremad A. spillede vi 1-1, og der blev givet et par gule kort.
Fremad Amager er et ungt ung, men også et hold i udvikling, det har vi kunne se over det sidste års tid.

Optakten til kampen handlede mest af alt, om og holde ”næsen i sporet”, og forsætte spillet fra den seneste kamp.

Det spil lod dog vente på sig, fordi i det meste af 1. halvleg spillede vi mest af alt som vi gjorde i vores første kamp, og når vi falder tilbage i hvordan der tidligere er spillet, så er vi bare ikke bedst.

Den gamle målræv Lisbeth, sikre os dog føringen frem til halvleg med et mål efter 20 minutter, hvor Lisbeth opsnapper en fejlpasning fra Fremad A. og udefra kan lægge bolden bagom keeper og i målet til 0-1.

Vores boldomgang er generelt dårlig, og rigtig mange pasninger finder ikke den rigtige modtager, og vi spiller ”losse-bold”. Der hvor vi faktisk er farligst er på hjørnespark. Guffe er efterhånden blevet holdets specialist på disse, og med en ”varm” Lisbeth i feltet, så kunne vi i de døende minutter af første halvleg gå til pause med en 0-2 føring. Hvis hjemmeholdet følte sig ”snydt”, så kan jeg godt forstå dem, de var generelt bedre spillende, uden dog og blive rigtige farlige, og hvis de forsøgte, så var Nadia klar i målet.

I pausen blev der skældt en smule ud. Indsatsen var bare ikke god nok, selv om vi førte med to mål. Af samme årsag skiftes der på 3 positioner. Agnete måtte tages ud i første halvleg med et vred i foden, og blev erstattet af Nanna, men Agnete var klar igen, og kom på banen. Seema, Marie, og Sara måtte alle en tur på bænken, og ind kom Agnete, Astrid, og Els. Der bliver også lige korrigeret på en taktisk misforståelse, så Agnete kommer til, og indtage den rigtige rolle på banen.

Anden halvleg er 4 minutter gammel, og en af vores svagheder viser sig igen. Vi kommer ikke rigtig i pres, giver boldholder for megen tid på bolden, og bum reducering til 1-2. Så den lille ”opsang” i pausen havde tilsyneladende ikke virket.

16 minutter inde i anden halvleg bliver Schäfer desværre skadet, og ligesom Agnete er der tale om en solo skade. Der er ingen tvivl om, at Schäfer har ondt, Schäfer kommer desværre heller ikke i aktion igen. Hvor slem skaden er, er endnu uvist, men vi håber det bedste.
Det giver plads til Marie, og Guffe sendes ud på kanten. Nu viser Marie heldigvis det spil vi kender hende for, så den pause var givet godt ud.

Det ændre dog ikke på, at Fremad Amager får udlignet til 2-2, da Lizette sover, og står forkert på et hjørnespark, og Fremad Amager nemt kan score ved bagerste stolpe.

Kampen er nu helt lige, og indrømmet, der blev en lidt nervøs stemning på sidelinjen.

Holdet får dog rystes det lidt af sig, og da Agnete efter 29 minutter spil finder Lisbeth , og Lisbeth får sit hattrick og bringer GVI foran 2-3.

Kort efter har Marie en god mulighed, og i stedet for og afslutte selv, så spiller hun bolden til Lisbeth, og Lisbeth har en god mulighed, men snørrebåndet sidder fast under en modstanders støvle, og sparket bliver derfor helt forkert. Det var ellers en rigtig god mulighed for endnu et mål.

2 minutter tilbage af kampen, og vi får tilkendt et frispark lidt uden for feltet. Agnete sparker, og tæt under mål følger Guffe op, og kommer på returbolden, og putter bolden i nettet til slutresultatet 2-4.

Generelt spiller vi, især de sidste 15 minutter, en god anden halvleg, og holdet viser karakter ved og komme tilbage i en ikke velspillet kamp, fra egen side, og alligevel kan gå fra banen med alle 3 point.

Noget af den succes blev helt sikkert skabt i bagerste række, hvor AK og i særdeleshed Jakobsen spillede virkelig godt. AK var tilbage i den rolle hvor vi ved hun er rigtig god for holdet, og det samme var Jakobsen, og Jakobsen viste helt sikkert sit værd i dag.

Det mente rigtig mange af medspillerne også, og Jakobsen blev valgt som kampens spiller.

Næste kamp er hjemme, søndag d. 5. maj, hvor vi møder B.93, som vi forventer bliver en hård modstander.