Menu

Kæmpe boost til GVI’s pigeafdeling

image
11. april 2019 kl. 12:24

I Gentofte-Vangede Idrætsforening (GVI) har vi en vision om gode og velfungerende pigeårgange fra de små helt op til vores damesenior, og vi har masser planer om at gøre vores pigefodbold i Nymosen i Vangede, Gentofte mere attraktivt for at nå det mål. Planer har det med at koste penge, og det er derfor med vanvittig stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi har modtaget 30.000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje til at fastholde og udvikle pigefodbolden i GVI. Pengene skal bruges til forbedret omklædningsforhold til pigerne samt masser af nye materialer.

”I pigefodbold kommer glæde og motivation for holdet ofte før udsigten til priser og personlig hæder, så ved at have fokus på fællesskabet mener vi, at vi kan fastholde pigerne i klubberne. Derfor vil vi gerne lave et rigtigt ”pigeomklædningsrum” med alt hvad der høre til at af ekstra og større spejle, samtidig skal de også mærke kærligheden med nye bolde, veste, kegle og hvad der ellers er behov for til stor gavn for glade piger fra især Gentofte og Gladsaxe der gerne vil spille fodbold i GVI, siger GVI’s formand, Jesper Sørensen

I GVI håber vi på, at de forbedret forhold også kan tiltrække flere piger til fodbolden i GVI, og vi kan kun endnu engang sige et stort tak til DIF og DGI’s foreningspulje som årligt uddeler ca 44 milllioner kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljens midler kommer fra de såkaldte ”Spillehalsmidler”.

Kontakt

GVI formand, Jesper Sørensen

jesper@facaderens.dk eller 29 69 48 51

DIF og DGI’s foreningspulje:

Konsulent, Trygve, Laub Asserhøj

taa@dif.dk / 43 26 21 73

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.