Menu

Kasper Hjulmand til GVI

Tom K
27. marts 2019 kl. 06:31
Ny spændende træner til 1. HS

Efter at FCN forleden offentliggjorde, at Kasper Hjulmand stopper i FCN har vi arbejdet stenhårdt i kulisserne for at skrue en aftale sammen med Kasper.

”Jeg er vildt stolt over at vi i dag kan præsentere sådan en stjerne i GVI, Kasper kommer med en enorm erfaring som vi glæder os til at høste frugterne af” udtaler GVI’s formand Jesper Sørensen.

 Kasper er 47 år, født i Ålborg har haft en imponerende karriere, Kasper har vundet DM med FCN og ført dem til europæisk deltagelse.

 Kasper og GVI har underskrevet en aftale der foreløbigt gælder for 3 år med mulighed for forlængelse til 6 år.

 ”Alle ved jeg trives godt i det nordlige København, jeg har boet i Gentofte i mange år, så skiftet til GVI er for mig helt naturligt”

 Kasper tiltræder i en kombineret stilling i GVI udover, at han skal være Cheftræner for vores 1. DS skal han også være coach for GVI’s Old Boys med mulighed for selv at stå en højre back.

 ”Det lyder helt fantastisk, hold op jeg glæder mig til at komme under Kaspers vinger” siger Poul Bonde fra Old Boys der næsten ikke kan vente med at komme i gang med træningen.

 Som et led i aftalen tiltræder Søren Fjorting rollen som assistenttræner.

  ”Jeg er ikke det mindste skuffet, jeg kommer til at træne sammen en af Danmarks bedste trænere og jeg glæder mig som et lille barn til jul med at komme på banen” siger Fjorting

Du kan allerede i dag møde Kasper Hjulmand - han skriver autografer på Kunsten i dag mandag Kl. 17:00

 

Foto; DR

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.