Menu

God GVI premiere i Greve

image Mikkel Gram-Jensen stod en flot kamp i sæsonpremieren
04. august 2019 kl. 13:37

GVI fik lidt af en ønskestart på sæsonen, da der lørdag var sæsonpremiere på Danmarksserien med en udekamp i Greve. Med hele fem debutanter i startopstillingen vandt GVI 4-2 i en chancerig affære som sagtens kunne have endt med flere scoringer, men begge keepere ville det anderledes med mange gode redninger. Dermed lagde Vangede-drengene sig i spidsen af pulje 2. Men allerede på lørdag 10/8 står GVI foran en svær hjemmekamp mod stærke Karlslunde, hvor der nok skal forventes en noget skarpere modstand.

Efter et lidt humpende forår var det et ganske forandret GVI mandskab som lørdagen trådte ind på grønsværen i Greve. Rune Friis er flyttet tilbage til Aarhus og stiller op for Aarhus Fremad mens Simon Raahave fil et tilbud fra 2. divisionsklubben HIK, som han ikke kunne modstå. Ydermere er Jimmy Mayasi sendt videre til VB 68 i Værebro. Det har medført en masse sommerprøvetræninger, og en ret forandret startopstilling med fem debutanter i form af Frank Semou, Rasmus Johansen, Mikkel Petersen, Nico Jørgensen og Emilio de Lorenzo. På bænken sad også Christian Toftum som kom ind og fik debut i anden halvleg.

GVI var virkelig på mærkerne fra første fløjt og skabte flere gode muligheder over kanterne, og en af de situationer endte med et selvmål sat ind af Greve efter bare 12 minutter. GVI dominerede hele første halvleg, og eneste bekymring var vel egentlig at matchen ikke var blevet lukket, når nu mulighederne havde været der.

Den bekymring steg, da Greve faktisk kom ganske overbevisende ud efter pausen og fik sat GVI defensiven under pres. Men stik mod spil og chancer kom vi så faktisk nærmere en afgørelse, da Mallik Conradsen i 64. minut huggede bolden i netmaskerne fra nært hold. Det lignede en afgørelse, men så gik alt pludselig i Greves retning. Ret skal være ret, det var svært at se fra skribentens placering om dommeren havde ret eller ej, men faktum er Greve kom tilbage. Først med et straffepark efter bolden var sparket op på Mallik Conradsens arm i 66. minut. Bare tre minutter senere var den gal igen. GVI's bagkæde var sikker på der var offside, men det blev ikke bakket op af dommertrioen, og dermed lignede det pludselig et super ærgerligt pointtab.

Heldigvis blev den følelse gjort til skamme i slutminutterne med først et rigtig flot gennemspillet angrebet, hvor indskiftede Patrik Ehlers får rykket sig fri på venstrekanten og får lagt en sukkerbold, som Mikkel Petersen på smukkeste vis sparker ind til GVI føring på 3-2 og så endda en debutantscoring. Vi skulle have endnu en debutant fuldtræffer inden dommeren fløjtede af. Efter et højt pres på Greve forsvaret, ramte deres stopper helt forbi bolden, og en en årvågen Emilio de Lorenzo opsnappede den og sendte kuglen i nettet til skøn 4-2 sejr til GVI.

Med de mange nye spillere er der naturligvis en masse mønstre der arbejdes lige nu, og det skal blive spændende at se hvor langt de er nået med det, når Karlslunde lørdag 10/8 kommer på besøg i Nymosen. Forza GVI

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk