Menu

Masser af bold i benene til 1. senior

image
24. juli 2019 kl. 11:26

Sommeropstart i Danmarksserien er altid en tricky affære med få ugers træning, få træningskampe og så bum, så er der første turneringskamp allerede lørdag 3/8 ude mod Greve. Det er lige om lidt. Derfor er det vigtigt at få kvalitet ind i de få træninger og træningskampe der kan nå at komme på programmet inden sæsonstart. Samtidig er en Danmarksserie trup nok ofte kendetegnet ved også at være ferieramt og lidt belastningsskader osv.

Med det in mente har det indtil videre været en ganske fin optakt for GVI's DS-drenge. Tirsdag aften ude mod DS-holdet Allerød lignede godt nok en flok spillere med ganske tunge ben, og det gjorde ærligt talt kampen lettere småkedelig for tilskuerne, for Allerød havde heller ikke det store at byde ind med denne aften. Ret skal være ret og Allerød forekom farligst i første halvleg i nogle omstillinger, hvor vi ikke så helt afstemt ud i de defensive linjer, men målfarlige blev de ikke for alvor. Det samme kan bestemt med rette siges om GVI, og man skal bare huske at det for begge hold mest af alt handler om at få spille-minutter i benene, timing i fødder og aktioner, inden det går løs for alvor 3. august i Greve. At det hele så endte med en 1-0 sejr efter en flot dyb stikning midtvejs i anden halvleg til 20-årige Frederik Dalgaard, der sikkert sendte bolden i nettet, gav samtidig en masse tiltrængte smil i truppen efter en lidt hård afslutning på forårssæsonen.

Det var anden træningskamp. For dem der ikke nåede forbi Nymosen i lørdags, så blev den første spillet allerede der mod 2. Divisionsholdet Skovshoved IF, og her blev det til et nederlag på 1-3, men faktisk efter en ganske fin præstation. Kampen blev delt op i tre halvlege, og GVI førte 1-0 efter den første halve time og spillede ganske godt de første 40-50 minutter. Der var kun 12 spillere klar til kampen, så mod slutningen løb GVI-holdet tør for kræfter, og Skovshoved satte sig tungere og tungere på matchen, og det var ikke helt ufortjent, at de vandt.

Sidste træningskamp er på lørdag 27/7 12.00 i Frederikssund, så kom forbi hvis du er nordpå i sommerlandet, eller trænger til en puster fra det pulserende liv i Vangede! Forza GVI. PS - stjernefotografen er på ferie, så I må nøjes med et par flag.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk