Menu

Flot indrangering af GVI ungdomshold

image
09. juni 2019 kl. 21:37

Sent torsdag offentliggjorde DBU hvilke af drengefodboldens ungdomshold fra U13 til U19, der skal i de øverste rækker kaldet Liga 1 og Liga 2 for U13 til U15, og i fællesrækkerne Øst 1 og Øst 2som er det næstbedste lige under eliteklubberne som hører til i Ligaen og Divisionen for de ældste. Og for første gang siden fællesrækkerne blev etableret har GVI hold med i alle fem årgange dvs. U13, U14, U15, U17 og U19, og det er vi stolte af, for det er en indrangering som afspejler styrkeforholdet blandt ungdomsholdene på hele Sjælland.

”Vi har længe haft en drøm om at få alle vores fem ungdomshold med i fællesrækkerne på Sjælland, så det er stort for os som klub. Det er fantastisk arbejde af en masse GVI børn og unge samt solidt arbejde af vores dygtige trænere. De kan alle sammen godt klappe sig selv på skuldrene i dag, Forza GVI”, siger Kristian Boye, ungdomsformand GVI.

Bedste indrangering går til vores U19 som for andet år i træk skal spille Øst 1, mens vores U17 drenge også spiller Øst 2 i næste sæson. For vores mindre ungdomshold er højest mulige rangering Liga 2 i U13, U14 og U15, og her er alle tre hold blevet indplaceret, så vi kan se frem til en efterårssæson med masser af god ungdomsfodbold i Nymosen.

Set i lyset af at vi her i foråret var snublende tæt på at blive licensklub, så er det godt at se at vores træning har et niveau der matcher de licensklubber som vi satser på at være en del af om et år. Vi fortsætter arbejdet med hele tiden at blive bedre og bedre.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk