Menu

GVI - FA2000

image
06. juni 2019 kl. 08:18

Næstsidste kamp i denne forårsturnering, og endnu en gang var 3 point målet, hvis drømmen om oprykning skal blive til realitet. Drømme lever stadig i bedste velgående. Det blev nemlig til en sikker 6-0 sejr hjemme, mod rækken bundhold. Der var fra start lagt op til, at vi skulle have flere mål på kontoen, da intet er er afgjort, og kan ende med en afgørelse på målscoren. Helt simpelt, så var det en kamp der blev domineret af hjemmeholdet, og udeholdet fik udfordret Jose i målet, maksimalt en håndhuld gange.

Lisbeth var først GVI spiller der forsøgte sig på mål, efter et hjørnespark, men det blev overlæggeren og bolden tog vinklen ud af målet. To minutter senere bringer Lisbeth dog hjemmeholdet foran 1-0, på en dybdebold fra Sara, som i dag spillede højre kant.

Kort efter har vi igen hjørne, og endnu en gang kommer der en god bold fra Guffe, og Lisbeth kommer først på, men bolden ryger forbi mål. Der er spillet under 10 minutter, og vi er spilstyrende uden egentligt og imponere for alvor.

Efter 16 minutters spil er GVI igen farlige, men nok en gang er vi ikke skarpe nok foran mål, og Seema afslutter forbi mål. Guffe var meget aktiv på den centrale del af banen i dag, og må desværre se hendes flot langskuds afslutning drøne lige forbi mål, inden Guffe 7 minutter senere, efter en flot solotur sender bolden i nettet. 2-0 GVI, og 27 minutter spillet. Nu gik det stærkt, først er det igen en hjørnespark fra Guffe, til Lisbeth, der denne gang får headet bolden ned af, og bolden går i mål 3-0. Kort efter er det anden midtbane dynamo, der finder Lisbeth, og så er GVI foran 4-0.  Lige inden pausefløjtet, får Seema skubbet bolden i målet, ved den fjerneste stolpe, efter indlæg fra Lisbeth.

Vi kan gå til pause, med en føring på 5-0, og i pausen tales der om, at vi skal nå 5 mål mere. Sådan blev det desværre aldrig. Vi skifter Els og Farlov ind i pausen, ud går Seema og Sara, og der rokeres lidt på lidt pladser. FA2000 kommer meget aggressivt ud til starten af anden halvleg, og kommer til deres største chance i kampen, men farligt blev det aldrig. Tilgengæld er der sket et eller andet mentalt med hjemmeholdet, og anden halvleg blev aldrig den "fest" der var håbet på.

Nanna scorer godt nok efter 9 minutters spil, efter en god bold i dybden fra Guffe, og både Nanna og Lisbeth har samlet 4 STORE muligheder for og bringe de sidste mål på kontoen, men det sker ikke. Generelt set falder det tekniske niveau for hjemmeholdet i 2. halvleg, og vi har svært ved og få spillet til, at flyde, og det er ikke fordi modstanderen gør det svært for os, vi er vores egen største modstander, i jagten på fuld succes.

Samtidig med vi selv spillede, var der en spændende kamp i gang på Amager, som gik vores vej, da Nørrebro United tabte til Fremad Amager. Over den næste uges tid bliver der spillet flere kampe i rækken, og fredag d. 14. juni er sidste spillerunde, og hvis GVI selv kam sikre sig 3 point, og de sidste resultater flasker sig, så lugter det af oprykning til KS, men intet er afgjort endnu, men kvinderne er opsatte, og gøre hvad de kan for, at sikre en tilbagevenden til KS efter nedrykningen i efteråret 2016.