Menu

GVI - Union

image
12. juni 2019 kl. 22:05

Dette års pokaleventyr kom aldrig igang.

Efter sidste års pokal-kulmination med en hjemmekamp mod Sønderjyske fra superligaen, var dagens modstander Union i en anden liga - faktisk den samme som GVI - bare fra den anden DS-række.

Efter en udemærket start med masser af chancer men med nul mål til hjemmeholdet, startede mareridtet. Union var ikke kommet til Nymosen for bare at være bokseklud for hjemmeholdet. De åd sig ind i kampen og pludselig stod det 0-2 ved pausefløjtet.

Det blev ikke meget bedre efter pausen, hvor endnu en scoring fra Union til 0-3, gjorde det hele en smule håbløst. Men drengene skal roses for ikke bare at slå op på kunsten, og GVI blev ved og fik så en scoring til 1-3. Dermed en god halv time til at finde de 2 sidste mål, så forlænget spilletid kunne sikres.

Men det var som om at den helt rigtige tænding kom for sent, og et straffe 5 minutter før tid var ikke nok, selvom GVI bragte dig på 2-3.

Det går op og ned i fodbold, og i dag var det ned. Ingen storhold til GVI i år, og en meget tidlig pokal-exit. Sagt i respekt for Unions indsats, skal vi nok ikke forvente at se dem specielt langt i turneringen. Det var favoritterne der tabte dages pokalkamp, som hverken blev et brag, en fight eller noget der lignede en historisk aften i Nymosen.

Nissen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk