Menu

Sådan ser det ud. når oprykning til KS sikres

image
15. juni 2019 kl. 10:21

Der var på forhånd lagt op til en spændende afslutning.

GVI skulle spille mod Valby, som vi ikke har slået i 3 år, og 3 point var målet, hvis vi selv skulle sikre oprykning.

Lige bag os jagtede PI også oprykning, og de skulle slå rækkens førerhold B.93.
PI slog B.93, og GVI heldigvis tog GVI også alle 3 point, og er nu, efter 3 års fravær, tilbage i KS. FEDT.

Kampen startede som vi havde håbet på, med masser af spil til GVI, og med lidt skarpere afslutninger, så havde vi været foran 2-0 efter 5 minutter, men der gik 10 minutter, inden holdets topscorer, Lisbeth, bankende første i kassen, efter et godt oplæg fra Marie.

Efter godt en halv times spil skiftes Astrid ud med Nanna, og Nanne skulle bruge 9 minutter på banen, og så scorer Nanna til 2-0, godt hjulpet af Agnete.

For netop Agnete havde sæsonen været lidt speciel, og en længere varende måltørke har i denne sæson ramt Agnete, som ikke har kunne scorer.

Den måltørke sluttede dog på dagens sidste spilledag, da Agnete efter godt en times spil banker bolden i nettet til 3-0.
Nu begyndte troen på oprykning at indfinde sig.

Lisbeth scorer sit 15. mål i sæsonen efter et flot forarbejde af Lizette, inden Agnete med sit andet mål lukker kampen til 5-0, efter oplæg fra Seema.

Nu hvor sæsonen er slut, kan vi se tilbage på en rejse der startede for knap 3 år siden, hvor det nuværende overtog et hold der var rykket ud af KS, og som undervejs har været helt nede og vende i serie 2, men nu er tilbage i KS.

Det har været en fantastisk rejse, selv om det selvfølgelig også har været udfordrende til tider. Især sidste efterår, hvor træner teamet egentlig syntes holdet spillede godt fodbold, men vi kunne bare ikke score mål nok, og vandt ikke en eneste kamp i det halvår.

Lidt ændringer på holdet, og en enkelt tilgang fra Norge, fik ændret på det, og siden i vinters har holdet vundet det meste.

Det er et stolt trænerteam der sender spillerne på sommerferie, og ser frem til en spændende, og udfordrende sæson i Københavns serien.

Der skal endnu en gang lyde en STOR tak til holdet 12. mand, som gennem de seneste kampe har ydet en stor indsats, og støtte fra sidelinjen. TAK.

Også en tak til bestyrelsen for støtten i dag.

Tak for kampen piger.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk