Menu

U14 løber penge ind til Børnecancerfonden

image
21. juni 2019 kl. 14:42

Vores U14 1 har haft rigtig god forårssæson og torsdag aften krydrede de den lige med at løbe 3.000 kroner ind til Børnecancerfonden via projektet Støt din sag, hvor de løb 30-31 omgange på en halv time, og derved fik løbet støttekronerne hjem og samtidig også fik løbet penge hjem til holdet som er  i gang med at planlægge en udlandstur i næste sæson.

Lørdag spiller de så sæsonens sidste kamp hjemme klokken 11.15 i Nymosen mod Farum, hvor det er duellen mellem nummer 3 og 4 i tabellen. Et brag af en kamp som GVI-drengene vil gøre alt for at vinde, fordi de før sæsonstart gav hinanden håndslag på at de ville gå efter en top tre placering.

I det hele taget bliver lørdag en stor dag med afsluttende runder, hvor både vores U13 og U17 spiller med om førstepladsen i henholdsvis Øst 1 for U13 og Øst 2 for U17. 11.15 spiller GVI U13 mod Vanløse og 13.00 spiller GVI U17 mod Roskilde KFUM. De to kampe spilles på Gentofte Sportspark på opvisningsbanen.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk