Menu

Første kamp i pokalturneringen blev desværre også den sidste for GVI.

image
15. maj 2019 kl. 18:44

Det var dog ikke uden kamp, og mon ikke modstanderen var lidt ekstra glade ved slutfløjtet, netop fordi de ikke kunne føle sig sikre på en sejr, og GVI rent faktisk tilspillede sig de fleste chancer.

 

Modstanderen var ØKF fra KS, og dermed var udeholdet favorit, da de spiller en række højere end GVI.

 

Kampen starter meget lige, og de første 20 minutter er der ikke mange muligheder til nogen af holdene, men så kommer ØKF frem til en mulighed, som Sanne, i målet, i første omgang får pareret, men desværre lige ud til en modstander, som herefter scorer kampens enlige mål.

 

Her efter skal GVI lige "sunde sig" lidt, og finde tilbage i kampen. Men generelt har første halvleg ikke været den bedste, og vi glemmer, at udnytte vores egne styrker.

 

Det bliver der snakket om i pausen, og en enkelt udskiftning foretages, så Sara må en tur på bænken, og Nadia kommer ind.

 

Anden halvleg bliver helt bedre, og hjemmeholdet dominere i store dele af anden halvleg kampen.

Ud over målet, så er ØKF kun tæt på en enkelt gang på en friløber, men den tager Sanne sig flot af i målet.

 

Lisbeth og Agnete finder hinanden bedre i anden halvleg, og kommer frem til flere muligheder, og med lidt mere skarphed foran mål, så havde Lisbeth scoret 2 mål.

 

Efter godt 15 minutters spilletid satser GVI og laver en ny udskiftning. Ud kommer en træt Els, og ind kommer Seema.

AK og Jakobsen forsætter det gode makkerskab, og sammen med Nadia kommer ØKF ikke frem til meget, og er mest farlige på dødbolde.

 

Farlov og Nanna er på kanterne også i veldigt spille humør, og der arbejdet hårdt i begge retninger, og det samme gælder for den centrale duo med Astrid og Marie.

 

GVI har chancerne, men udnytter dem ikke, og derfor må holdet gå fra banen med en ærgerlig fornemmelse. Holdet spiller godt, men får ikke udbytte.

 

Nu rettes fokus tilbage på den resterende del af forårs turneringen, hvor intet er afgjort endnu.

 

Kampens spiller blev Sanne.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk