GVI´s kvinder

image
05. maj 2019 kl. 19:28

GVI´s kvinder spiller en glimrende kamp, men taber desværre hjemme til et velspillende B.93 hold.

Kampen var helt sikkert en topkamp værdig, med flot spil og fight fra begge sider, men med GVI som taber i et 1-2 nederlag.

GVI starter flyvende og Astrid tilspiller sig en god mulighed efter 3 minutter, men ud nytter ikke muligheden.
Els må desværre lade sig udskifte efter blot 16 minutter, og ind kommer Lizette.
Kampen bølger godt frem og tilbage, og især på midten af banen bliver der kæmpet godt, fra begge sider.
Den Norske dynamo, Marie, er her, der og alle steder, og Marie kommer til en god mulighed efter 31 minutter, men afslutningen kunne godt have været bedre.
For anden kamp i streg har vi kunne spille med samme makkerpar i det centrale forsvar, og her udgør AK og Jakobsen efterhånden en rigtig god duo, og også i dag blev der arbejdet godt for sagen.

B93 kommer også til deres muligheder, men begge hold kan gå til pause med nul mål på kontoen.

GVI foretager lidt rokader i pausen, og Astrid får en kort pause på sidelinjen, og ind kommer Farlov.

Tre minutter er der spillet af anden halvleg igen, og GVI har en god mulighed ved Lisbeth, men afslutningen går lige forbi målet.
Fire minutter senere bliver det desværre til en B93 scoring, da vi ikke får presset godt nok op på boldholderen, og så er vi bagud 0-1.
Lisbeth forsøger sig igen efter 16 minutter, men igen går afslutningen lige forbi.

Udeholdet sætter sig mere og mere på kampen, men GVI kommer stadig til muligheder.
Agnete for også forsøgt sig, men må se sin afslutning "pillet ned" af en velspillende B93 keeper.

63 minutter spillet, og Nadia må lade sig udskifte, og ind kommer Liv, og 7 minutter senere skiftes Astrid ind igen, og Seema kommer ud.

Kort efter score B93 til 0-2, da vi ikke får clearet bolden godt nok i vores centrale forsvar. Måske dagens eneste fejl i forsvaret, men den blev straffet med det samme.
10 minutter senere Jose hive en klasse redning ud af ærmet, og af et par omgange får Jose kontrol over bolden.

Fem minutter tilbage af kampen, og lidt ud af ingenting får Lisbeth sendt bolden i målet med et godt spark udefra.
GVI satser frem i banen de sidste 5 minutter, men det lykkes desværre ikke, at få udlignet, og B93 går fra banen med alle 3 point.

B93 er klart der bedste hold vi har mødt i år, og de havde især et par spillerede som gjorde en forskel for B93.

Nu ser vi frem til næste kamp, som spilles ude d. 12/5 kl. 15:15 mod CBS Sport.